קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות87
מגזין

סלט סלמון מבושל עם סלק

סלט סלמון מבושל עם סלק
סלט סלמון מבושל עם סלק נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, שמיר, חומץ אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט מלפפון עם סלמון מבושל, סלט סלמון ותרד חם עם סלק קלוי, אבוקדו, פטאן וזיתים, ו סלט סלמון מבושל עם חסה ואספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הסלמון במחבת גדולה ועונה עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים 1/4 כוס של חומץ אורז ומים כדי להגיע עד מחצית הסלמון. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני עד הסלמון הוא אטום ומתחיל להתקלף, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מעבירים לצלחת ומקררים עד מגניב, 15 עד 20 דקות. בעזרת מזלג, פתית את הסלמון לחתיכות בגודל ביס. בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את השמנת החמוצה, חזרת, את הנותרים 1 כף של החומץ, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. בקערות בודדות, לשלב את גרגיר הנחלים, הסלמון, סלק.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
לא מגן מקומילא מגן מקומי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
טפטוף עם ההלבשה ומפזרים עם שמיר. טכניקה: סלק הם גלם טעים, אבל הם צריכים להיות פרוסים דק מאוד. הדרך הקלה ביותר היא עם מנדולינה יפנית. אתה יכול גם לעשות את זה עם מקלף ירקות, או לנסות לצרוב אותם על פומפיה תיבת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
מנדולינהמנדולינה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.