סלט סלסה שעועית פינטו נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 238 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, אבוקדו הס, עגבניות שרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו נאצ'וס גביני עם שעועית פינטו Salsan ו חלפניו כבוש, סלט שעועית פינטו לובסטר, ו שעועית פינטו וסלט תרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הרוטב: לרסק את שן השום, מפזרים קמצוץ של המלח, ו, עם הצד השטוח של סכין גדול, מחית ולמרוח את התערובת כדי להדביק גס.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
2
לטאטא את משחת השום, מיץ ליים, הנותרים מלח ואבקת צ ' ילי יחד בקערה. בהדרגה לטאטא את שמן הזית, החל כמה טיפות ולאחר מכן להוסיף את השאר בזרם יציב.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.