סלט סלפצ'יו
אם אתה רוצה להוסיף עוד 30 מתכונים ללא גלוטן, ללא חלב ושלמים לקופסת המתכונים שלך, סלט סלפצ'יו עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 826 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -73 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מבית Foodnetwork דורש גזר, עלי פטרוזיליה, מקלות צ'יפס ירקות ובצל ירוק. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 33 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 67% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט קצ'מבר או סלט קצ'ומבר - סלט ירקות הודי , סלט קצ'מבר או סלט קצ'ומבר - סלט ירקות הודי , וסלט קצ'ומבר או סלט קצ'ומבר - סלט ירקות הודי .
הוראות
מברישים את העוף והבצל משני הצדדים בשמן ומתבלים במלח ופלפל. צולים עוף במשך 4 דקות מכל צד או עד שהוא חרוך מעט ורק מבושל.
מוציאים לצלחת, אוהלים בצורה רופפת בנייר כסף ונותנים לנוח 5 דקות לפני שפורסים דק. צולים בצל במשך 3 עד 4 דקות לכל צד או עד שהם מעט חרוכים ורק מבושל.
מניחים את טבעות העוף והבצל בקערה גדולה ומוסיפים את הגזר, הפטרוזיליה והבצל ירוק.
מניחים את המיונז, המרק, החומץ, השום, הפפריקה, המלח והפלפל במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
יוצקים את תערובת המיונז על העוף ומערבבים בעדינות לאיחוד.
מעבירים את התערובת לצלחת, מעליהם מקלות צ'יפס ירקות ומגישים.