קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

סלט סלק ואנדיב עם ויניגרט שום ועשבי תיבול

סלט סלק ואנדיב עם ויניגרט שום ועשבי תיבול
סלט סלק אנדיב עם ויניגרט שום ועשבי תיבול עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שום, שאלוט, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 42%. הציון הזה די טוב. נסו סלט סלק קלוי עם ויניגרט שום, סלט סלק עם ויניגרט שום שחור, ו סלק וג'יי סיידקמן על אנדיב עם רוטב יוגורט שום עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים דף גדול של נייר אלומיניום על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מניחים מעל את הסלק, מזלפים את שמן הזית ומפזרים מלח, ואז מקפלים את הקצוות הארוכים והקצרים של נייר האלומיניום עד לאמצע ומגלגלים יחד, מכינים חבילה עם הסלק בפנים. מכניסים לתנור וצולים עד שהם רכים במזלג, בערך 1 1/2 שעות. (ניתן לעשות יום או יומיים מראש.) אפשר להתקרר, ואז להחליק את הקליפות מהסלק, לקצץ את הקצוות ולחתוך לקוביות 1/2 אינץ'. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
רבע את האנדיבים לאורכם, ואז פורסים לרוחב לירחים בעובי 1/2 אינץ'.
5
שלבו את הסלק והאנדיב בקערת סלט וזרקו עם הוויניגרט. מתבלים במלח ופלפל נוספים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
אנדיבאנדיב
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מגישים מיד.
7
בקערת זכוכית קטנה ממיסים את המלח בחומץ, ואז מוסיפים את הפלפל, השאלוט, השום, החרדל ועשבי התיבול ומשלבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מקציפים פנימה את שמן הזית בזרם איטי ויציב עד שהרוטב מסמיך. לחלופין, מניחים את כל החומרים בצנצנת זכוכית, סוגרים את המכסה ומנערים במרץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר