קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

סלט סלק מרוקאי עם קינמון

סלט סלק מרוקאי עם קינמון
סלט סלק מרוקאי עם קינמון נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 106 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פטרוזיליה, סוכר, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו סלט סלק עם סלק מתובל מרוקאי, סלט סלק מרוקאי, ו סלט סלק מרוקאי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°. קו גיליון אפייה עם לסכל.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים סלק על תבנית אפייה מוכנה וצולים עד מזלג מכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
תן לסלק להתקרר. לקלף סלק בערך לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
4
בעוד הסלק מתקרר, מקציפים יחד קינמון, סוכר, מיץ לימון ושמן זית בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים סלק ומערבבים לשלב. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
(או או רגיל)(או או רגיל)
6
תן לסלק לנוח במקרר לפחות שעה אחת. כאשר מוכן לאכול, לקחת סלק מהמקרר ולתת לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
7
מפזרים סלק עם פטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל