סלט סלק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט סלק. מתאים ל-105 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 9 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם מלח, סלרי, חומץ יין לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה, סלט סלק טרי וחם עם סלק ירוק ורוטב יוגורט (מזון כוח), ו סלט סלק עם סלק מתובל מרוקאי.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. מחלקים סלק בין 2 חתיכות של נייר; להביא קצוות יחד crimp לעשות מנות. צלי עד הסלק הם רק רך כאשר פירסינג עם נקודת סכין, על 1 1/4 שעות. לפתוח את הסלק ולתת מגניב.בינתיים, להקציף שמן, חומץ, חרדל, דבש, מלח ופלפל בקערה קטנה כדי להפוך את ההלבשה.כאשר הסלק הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להחליק את העורות.
חותכים לקוביות 1/2 אינץ ' ומניחים בקערה גדולה.
מוסיפים סלרי, שאלוט והרוטב; לזרוק היטב את המעיל.
מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר.