סלט עגבניות גורגונזולה
סלט עגבניות גורגונזולה נטול גלוטן,, ידידותי למפת מזון וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 313 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, ל 4 עגבניות ג'רזי, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו Gorgonzola-סלט עגבניות, מרק עגבניות גורגונזולה, ו מרק עגבניות גורגונזולה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים עגבניות לפרוסות דקות.
מסננים עודף נוזל מעל כיור או קערה במשך כמה דקות.
מערבבים שמן וחומץ יחד, מוסיפים שמן לחומץ בטיפות כדי ליצור תחליב.
לזרוק עגבניות וחסה לערבב עם 3/4 של גבינה. בעדינות מעיל את פני השטח של קערות הגשה או צלחות עם חלק ההלבשה.
מוסיפים את שאר הרוטב לירקות סלט וגבינה. לזרוק שוב, ולאחר מכן לחלק תערובת סלט על שתי המנות.
מפזרים את הסלטים עם שאר הגבינה.
מקשטים עם קרוטונים ולחם איטלקי קלוי.