גשו לסופר וקנו מים, כדורי מוצרלה, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלמון מעושן חם, סלט ביצים ועדשים, סלט למוני עדשים עם סלמון, ו סלט סלמון עדשים מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים עדשים בסיר קטן עם מספיק מים רק כדי לכסות; לבשל על חום בינוני עד מכרז, 10 עד 15 דקות. תניח את העדשים בצד כדי להתקרר.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.