סלט עוף, ארוגולה ואורז בר עם תפוחים מוקפצים
סלט עוף, ארוגולה ואורז בר עם תפוחים מוקפצים עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 363 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.92 דולר למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם חומץ יין, עור קלוי מוכן לאכילה, ענבים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. הציון הזה מוצק. נסו דובדבן, ארוגולה + סלט אורז בר, בטטה צלויה, אורז בר וסלט ארוגולה, ו ארוגולה, דובדבן מיובש וסלט אורז בר עם רוטב לימון ציפי (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת ויניגרט, שלבו 8 מרכיבים ראשונים בצנצנת. לכסות צנצנת בחוזקה, ולנער במרץ; להפריש.
כדי להכין סלט, להביא מים לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים את אורז הבר; מכסים, מנמיכים את האש, ומבשלים 1 שעה או עד שהם רכים.
שלבו טריזי תפוחים ו -1 1/2 כפות מיץ לימון בקערה קטנה, וזרקו היטב.
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה; הוסף תערובת תפוחים. מבשלים 6 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב תדיר.
שלב בקערה גדולה אורז בר מבושל, ארוגולה, עוף, ענבים וגבינה.
מוסיפים את הוויניגרט, וזורקים היטב.
מניחים 1 1/2 כוסות סלט על כל אחת מ -4 צלחות הגשה, ומעל כל מנה 4 טריזי תפוח.