סלט עוף בסגנון סצ'ואן
סלט עוף בסגנון סצ'ואן הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 420 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ממרח שומשום, בצל ירוק, פלפל סצ'ואן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבק זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שומשום שחור כקינוח. נסו עוף בסגנון סצ'ואן עם בוטנים, עוף בסגנון סצ'ואן עם בוטנים מתכון, ו עוף בסגנון סצ'ואן עם אטריות אורז (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף, זנגביל ויין בסיר בינוני.
הוסף מספיק מים קרים כדי בקושי לכסות עוף. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה ואז להפחית לחום הנמוך ביותר. נוזל צריך להיות בקושי רועד. מבשלים עד עוף מבושל דרך (השדיים צריכים לרשום 68° על מדחום קריאה מיידית ורגליים צריך להירשם לפחות165).
הסר עוף מן הסיר ומניח לתוך קערה של מי קרח. השאירו אותו להתקרר במים, עד 2 שעות, או להסיר ולמקם אותו במקרר לאחסון ארוך יותר. כאשר אתה מוכן להלביש את העוף, לקרוע את הבשר לרסיסים.
מערבבים סוכר, מלח, רוטב סויה, חומץ, ממרח שומשום, שמן שומשום, שמן צ 'ילי ופלפל סצ' ואן בקערת ערבוב בינונית.
מוסיפים עוף, בצל ירוק, כוסברה, שומשום ובוטנים. לזרוק לשלב ולהתבגר לפי הטעם עם שמן צ ' ילי נוסף, חומץ, או רוטב סויה לפי הצורך.
מגישים מיד, או לקרר עד 2 ימים.