סלט עוף ופירות
סלט עוף ופירות נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פטל, עלי חסה, אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פטל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות וניל עם קרם לימון ופטל כקינוח. נסו סלט פירות עם רוטב מזוגג שמנת {סלט הפירות האהוב עליי}, סלט עוף ופירות, ו סלט פירות עוף (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים; להסיר תערובת 1/4 כוס ריבה, וצינה.
מניחים עוף במנה רדודה או שקית פלסטיק zip-top חובה כבדה; יוצקים הנותרים
תערובת ריבה על עוף. לכסות או לאטום, ולהירגע 8 שעות, מפנה מדי פעם.
חותכים אננס לתוך חניתות או נתחים; לקלף jicama לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ'.
מניחים אננס וג ' יקמה בצלחת רדודה או שקית פלסטיק zip-top חובה כבדה; יוצקים תערובת ריבה שמורות 1/4 כוס מעל תערובת אננס. לכסות או לאטום, ולהירגע 8 שעות.
הסר עוף מן המרינדה, משליך מרינדה; לנקז תערובת אננס. תערובת עוף מעייל ואננס עם ספריי בישול ירקות.
עוף גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני-גבוה (350 עד 40
5 עד 6 דקות בכל צד או עד לסיום. גריל אננס jicama 2 עד 3 דקות בכל צד.
חותכים עוף jicama לרצועות דקות; לחתוך אננס לחתיכות בגודל ביס.
מערבבים עוף, jicama, אננס, חצאי תות, ופטל; לזרוק בעדינות עם ויניגרט תפוז-פטל.