סלט פג'יטה עוף הוא מנה עיקרית מקסיקנית. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 ומחירו 4.07 $ למנה . מנה אחת מכילה 763 קלוריות , 39 גרם חלבון ו -54 גרם שומן . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו צ'ילי, פטרוזיליה, שיני שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . עם ציון של 85% , המנה הזו מרהיבה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פיתה פג'יטה עוף , פג'יטה עוף ממולא פלפל בל וסלט דרקון-קוסקוס קיץ .
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים חצי לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף את העוף. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים למשך שעה או לילה שלם. מכסים ומקררים את שאר המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיץ לימון גויה®
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מסננים וזורקים את המרינדה מהעוף. במחבת גדולה מטגנים את הבצל בשמן הנותר במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיץ לימון גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להוסיף עוף; מטגנים תוך ערבוב במשך 2-3 דקות או עד שהעוף רק מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®
5
מוסיפים את הפלפל האדום, הצ'ילי והמרינדה השמורה; מטגנים תוך כדי ערבוב במשך 2 דקות. מערבבים פנימה אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 כוס שום קצוץ
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
6
מניחים חסה על צלחות אישיות; מעל תערובת עוף, עגבניות ואבוקדו.