קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות9
ציון בריאות36
מגזין

סלט פטל-אגוזי לוז עשבי תיבול

סלט פטל-אגוזי לוז עשבי תיבול
סלט פטל-אגוזי לוז עשבי תיבול לוקח בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -2 גרם חלבון , 4 גרם שומן , ובסך הכל 91 קלוריות . תמורת 1.29$ למנה , תקבלו ארוחה שמגישה 9. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ולקטו אובו . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש כוסברה, פטל, ויניגרט פטל וחסה אייסברג קרועה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 77% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קאפקייקס פטל עם ציפוי פטל , חמאה אגוזי לוז חמאתיים , ועוגיות בננה שוקולד לוז עם ציפוי מרשמלו .

הוראות

1
בקערת סלט גדולה מערבבים את החסה, הבצל, הפטרוזיליה, הכוסברה והטרגון.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים ויניגרט ומערבבים לציפוי. למעלה עם פטל ואגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית