סלט פירות ים Montauk
סלט פירות ים Montauk עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, חומץ יין, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו קוקוס קארי-מרק פירות ים (Rassa פירות ים), סלט פירות ים, ו סלט פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי לבשל את פירות הים, לשלב 8 כוסות מים עם חומץ יין לבן ומלח בסיר גדול ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים 2 דקות בלבד.
הסר עם כף מחורצת. מביאים את המים לרתיחה ומבשלים את הצדפות במשך 4 עד 5 דקות, עד מבושל דרך.
להביא 1/2 כוס מים לרתיחה באותה סיר ולזרוק את המולים. חזור לרתיחה, כיסוי ואדים במשך 3 עד 5 דקות, עד שכולם נפתחים. (להשליך כל שנותר סגור לאחר 5 דקות.)
הסר את המולים מן הפגזים ולהשליך את הפגזים.
מסננים את כל מאכלי הים המבושלים ומניחים אותו בקערה גדולה.
כדי להפוך את הרוטב, מחממים את שמן הזית במחבת סאוט בינונית ומוסיפים את הקורנית, שום, וגרידת לימון. מבשלים על אש נמוכה במשך 1 דקה. את החום, להוסיף את מיץ לימון, חרדל, חומץ, מלח ופלפל.
יוצקים את ויניגרט חם על פירות הים.
מוסיפים את הסלרי והפטרוזיליה וזורקים היטב. סלט זה יכול להיות מוגש מיד, אבל זה הכי טוב כאשר מותר לשבת, בקירור, במשך 1 עד 2 שעות.
מפזרים מלח וזורקים עם לימון פרוס.