סלט פנזנלה
סלט Panzanella יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 218 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בזיליקום בתקיפות, שום, מלפפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סלט פנזנלה, סלט פנזנלה, ו סלט פנזנלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל ל 350 ל 400 (בינוני-גבוה).
חותכים כיכר לחם לפרוסות 8 (בעובי 1 אינץ'); חותכים פרוסות לחצי, אם תרצה בכך.
טפטוף עגבניות ובצל עם 2 כפות. שמן, משליך למעיל.
עגבניות גריל ובצל, מכוסים במכסה גריל, מעל 350 עד 400 (בינוני-גבוה) חום 3 עד 4 דקות בכל צד או עד חרוך קלות.
קוצצים גס עגבניות בגריל ובצל, ומניחים בקערה בינונית.
הוסף 2 כפות. שמן, מלפפון, והבא 3 מרכיבים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מברשת פרוסות לחם עם הנותרים 1 כף. שמן זית. גריל, ללא מכסה גריל, מעל 350 עד 400 (בינוני-גבוה) חום 1 עד 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה וקלוי.
מניחים פרוסות לחם בגריל על צלחות הגשה בודדות; העליון עם תערובת עגבניות.