סלט פסטה עוף אסייתי
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם חושקים באוכל אסייתי. נסו להכין סלט פסטה עוף אסייתי בבית. מתכון זה משמש 6. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 460 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, מלח, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. 47 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון נהדר של 90%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם סלט עוף ופסטה אסייתי, סלט פסטה עוף אסייתי, ו סלט פסטה עוף אסייתי.
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד לדרגת אל-דנטה; מסננים.
מניחים בקערה גדולה עם עוף.
במחבת גדולה או בווק מחממים 1 כף שמן. מבשלים גזר עם 1/4 כפית מלח עד שהם רכים-פריכים, 3 עד 5 דקות.
מוציאים גזר, מניחים בקערה עם עוף ופסטה.
מוסיפים 2 כפות שמן לווק ומבשלים פטריות עם 1/4 כפית מלח עד שהם רכים, 5 דקות.
מוציאים פטריות ומניחים בקערה.
מוסיפים עוד 2 כפות שמן לווק, מוקפצים ברוקולי, כרובית ובצל עד שהם מצופים בשמן.
מוסיפים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כוס מים, מכסים ומבשלים 5 עד 10 דקות, עד שהם רכים-פריכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מוציאים ירקות בכף מחוררת וזורקים עם פסטה ועוף.
מערבבים בצל ירוק, רוטב סויה ושמן שומשום, התאמת סויה ושומשום לפי הטעם.
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc
ניתן לשלב אסייתי עם ריזלינג, גוורצטרמינר, ו שנין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. ל ' ריזלינג עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
![לשחרר את ד ר ל ריזלינג]()
לשחרר את ד ר ל ריזלינג
"...ערך מורכב להפליא ויוצא דופן בריזלינג כמעט יבש... לימון, תפוח ירוק, אבן רטובה וניחוחות פרחוניים קלים ואחריהם חיך פריך ורווי צפחה וגימור של הדרים ותפוחים עסיסיים, שמני אגוזים, מלחים מינרליים ואבן רטובה..."- עו "ד יין" יין זה צריך להיות אחת העסקאות הטובות ביותר במוזל ריזלינג. ריזלינג 'המבוא' של ארנסט שחרר מסומן בטעמים של אפרסק טרי ומשמש, המאוזן בכמות לא מבוטלת של חומציות מרעננת. אפריטיף נהדר."- מגזין אוכל ויין