קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות68
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פסטה פסטו אספרגוס

סלט פסטה פסטו אספרגוס
סלט פסטה פסטו אספרגוס הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 296 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עגבניות, עלי בזיליקום קלים, אופציונלי: שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: סלט פסטה עם אספרגוס-מנטה פסטו, סלט פסטה פסטו עם סלמון מעושן ואספרגוס קלוי, ו פסטה פסטו אספרגוס.

הוראות

1
מוסיפים מלח, במידת הצורך, ומוסיפים פסטה. מבשלים עד הפסטה היא אל דנטה. להזמין 1/2 כוס מים בישול פסטה, ולנקז ולשטוף את הפסטה עם מים קרים. שים לתוך קערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים את האספרגוס על קרש חיתוך. לקצץ את העליון 3 אינץ ' של חניתות אספרגוס, ולשים את הטיפים לתוך הקערה עם הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חותכים את התחתית לכמה חתיכות, ומניחים בצד כדי להשתמש ברוטב פסטו. השתמש במעבד מזון כדי להפוך את הפסטו: עם ריצת המעבד, טיפה בציפורן השום ולאפשר להם לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
להוסיף 2 כפות של צנוברים, דופק לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
5
מוסיפים את מיץ לימון, בזיליקום, מלח, שמרים תזונתיים, ואת חתיכות אספרגוס (לא את הטיפים!) יחד עם 3-6 כפות של מי פסטה שמורות ושמן זית אופציונלי. (התחל עם 3 כף. מים ולהוסיף יותר לפי הצורך.) מחית עד חלקה. לזרוק את הפסטה, טיפים אספרגוס, ועגבניות (אם משתמשים) עם פסטו, ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שמרים תזונתייםשמרים תזונתיים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מפזרים את צנוברים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
7
מגישים בטמפרטורת החדר או מקררים עד מוכן לשרת.