סלט צ'ארד שוויצרי עם יוגורט Garlicky
סלט צ'ארד שוויצרי עם יוגורט Garlicky נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו יוגורט חלב, מיץ לימון, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית מתכונים דומים: Garlicky Sauteed Chard שוויצרי, Bucatini with Swiss Chard and Garlicky Breadcrumbs, ו פסטה Garlicky עם Chard שוויצרי ושעועית.
הוראות
צולים את הפלפל האדום ישירות מעל להבת גז או תחת מבער שחומם מראש, פונה לפי הצורך, עד חרוך בכל רחבי.
להעביר את הפלפל לקערה, לכסות ולתת קיטור במשך 10 דקות. לקלף ולזרוע את הפלפל, ואז לחתוך אותו לקוביות 1/4 אינץ'.
שים את הכריך השוויצרי במסננת גדולה להגדיר בכיור.
מפזרים 1 כף מלח על chard ולשפשף אותו לתוך העלים עם האצבעות.
בואו לעמוד 1 דקה, ולאחר מכן לשטוף את chard ולסחוט יבש.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה.
להוסיף 2 של שיני שום טחון ומבשלים על חום מתון עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את chard השוויצרי ומבשלים, ערבוב, עד במכרז, על 7 דקות.
מוסיפים את הפלפל האדום הקלוי ומבשלים 1 דקה.
מעבירים את הירקות למגש ומפיצים אותם בשכבה זוגית.
בקערה בינונית, מערבבים את היוגורט עם טחינה, מיץ לימון ואת שאר 3 שיני שום טחון. מתבלים במלח. כפית את רוטב היוגורט על chard השוויצרי המקורר.
במחבת קטנה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית.
מוסיפים את הפלפל האדום המרוסק ומבשלים על חום גבוה בינוני עד שהפלפל מתחיל לרחוש, כ -10 שניות.
יוצקים את שמן הפלפל על רוטב היוגורט.
מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים.