מעבירים עדשים חמים לקערה ומערבבים ב 1 כף חומץ ומלח ופלפל לפי הטעם. עדשים קרירות לחלוטין, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בסיר מביאים מים לרתיחה ומוסיפים קוסקוס ומלח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עדשים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הסר פאן מחום ולתת לעמוד קוסקוס, מכוסה, 5 דקות. Fluff קוסקוס עם מזלג ולהעביר לקערה גדולה. מערבבים ב 1 כף שמן קריר לחלוטין, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
בקערה קטנה להקציף יחד להדביק שום, הנותרים 2 כפות חומץ, הנותרים 3 כפות שמן, מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים עדשים ולהתלבש לתוך קוסקוס. סלט צינה, מכוסה, לפחות 3 שעות ועד 2
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
ממש לפני ההגשה, מערבבים את שאר החומרים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
עדשים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
Just before serving, stir in remaining ingredients and season with salt and pepper.