סלט קוסקוס ים תיכוני דורש על 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך שמן זית, בצל cipollini הרים, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 59%. נסו סלט קוסקוס ים תיכוני, סלט קוסקוס ים תיכוני, ו סלט קוסקוס ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מברשת 1 כף שמן זית על העגבניות (הזמנת השאר) וצולים במשך כ 25 דקות.
עבור ההלבשה, להוסיף את החומץ לבלנדר ולהחליף את הכיסוי. הפעל את הבלנדר ודרך פתח הזנה להוסיף, 1 בכל פעם, שום, חרדל, מלח ופלפל. השארת הבלנדר פועל, מוסיפים את שמן הזית בזרם דק איטי. להפריש בקצרה.