קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

סלט קייל עם ויניגרט בגנה קאודה

סלט קייל עם ויניגרט בגנה קאודה
סלט כרוב עם Bagna Cauda Vinaigrette עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 129 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. אם יש לך אנשובי פח, שמן זית כוס, אגוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: סלט Bagna Cauda, Bagna Cauda, ו Bagna Cauda.

הוראות

1
הסר את הגבעול העבה ממרכז הכרוב על ידי קורע בזהירות את החלק התחתון של העלים ולאחר מכן מושך לאורך הגבעול. העלה צריך לבוא משם בטקט, חסר במרכז כאשר הגבעול היה פעם.ערם את עלי הכרוב עם הגדול ביותר בתחתית, הקטן ביותר בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
2
מגלגלים את העלים ברוחב חכם לתוך סיגר. הפוך את גלגול על כך הפתיחה נוגעת קרש החיתוך. דק לחתוך את הסיגר התוצאה תהיה סרטים יפים של kale.In קערת ערבוב גדולה, לזרוק את סרטי כרוב יחד עם ההלבשה. טעם לתיבול לשרת עם אגוזים מפוזרים על גבי, אם using.In מעבד מזון קטן או בלנדר, לשלב את אנשובי ושמן מן הפח, צלפים, שום, גרידת לימון ומיץ. דופק עד קצוץ גס.בינתיים, להמס את החמאה בסיר קטן או במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
כרובכרוב
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קרש חיתוךקרש חיתוך
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיף את שמן הזית למעבד ומחית עד emulsified. זרם חמאה מומסת חם דופק עוד כמה פעמים עד בשילוב. טעם לתיבול - אנשובי וצלפים יכול להיות מלוח, אז אתה לא רוצה להוסיף יותר עד end.To מגישים, לזרוק ויניגרט עם כרוב גלם, escarole, או תרד. או לשרת לצד ירקות גלם כמו רוטב טבילה מסורתי יותר. ההלבשה יכולה לשמור עד שבוע במקרר. לחמם מעט במיקרוגל לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
אסקרולאסקרול
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה