סלט קינואה ושעועית שחורה הוא מתכון צמחוני וטבעוני ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, לקטואובו, המכיל 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -8 גרם חלבון , 12 גרם שומן , וסך של 267 קלוריות . תמורת 1.31 דולר למנה , מתכון זה מכסה 15% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -35 דקות . מתכון זה אהוב על ידי 5 חובבי אוכל וטבחים. מתכון זה מ-Taste of Home דורש בצל, מיץ ליים, פלפל תפוז ואבקת צ'ילי. לא הרבה אנשים אהבו את התוספת הזו. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סיני של 86% , וזה מרהיב. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם סלט נבטי שעועית מונג וקינואה , מאפינס קינואה בננה ושקדים ללא ביצים - איך להכין מאפינס קינואה , וסלט שעועית שחורה .
הוראות
1
בסיר קטן, להביא לרתיחה ציר ומים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3 שיני שום, 2 כתושות, אחת שלמה שמורה
ציוד שתשתמש בו
4 קלמארי שלם נקיים (בערך חצי קילו)
2
מוסיפים קינואה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 12-16 דקות או עד שהנוזלים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
3
מסירים מהאש; אווררים בעזרת מזלג.
4
במחבת גדולה עם ציפוי מונע הדבקה, מצופה בתרסיס שמן, מבשלים את הפלפל הכתום, הבצל והשום במשך 2 דקות. מוסיפים את השעועית והתירס ומבשלים 2-3 דקות נוספות או עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חם
פלפל כתום
מתכון פיצוצ'רי (ראה מתכון בסיסי)
תוספות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוחי אדמה בינוניים בצבע שעווה, 3/4 פאונד, קלופים וחתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
5
מסירים מהאש; מצננים במשך 5 דקות. מוסיפים את העגבניות.