סלט קינואה לגינה
סלט קינואה לגינה הוא מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני עם 4 מנות. מנה אחת מכילה 412 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שמן זית, אפונת סוכר, מלח ופטרוזיליה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 90% . הציון הזה יוצא מן הכלל. נסו גן קינואה , סלט עגבניות, פלפל ומלפפונים טריים של גינה , ומאפינס קינואה בננה ללא ביצים - איך מכינים מאפינס קינואה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מבשלים ומערבבים את הקינואה על אש בינונית-גבוהה 3-5 דקות או עד שהיא קלה.
להוסיף מים; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, מכוסה, 12-15 דקות או עד שהנוזלים נספגים.
בינתיים, בסיר גדול, מביאים 4 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים אספרגוס ואפונה; מבשלים, ללא כיסוי, 2-4 דקות או רק עד שהם רכים.
מוציאים את הירקות ומיד זורקים למי קרח.
הוסף שעועית ירוקה; מבשלים 3-4 דקות או עד שהם רכים.
מוציאים את השעועית וזורקים למי קרח.
בקערה קטנה טורפים שמן, מיץ לימון, פטרוזיליה, קליפת לימון ומלח.
מוסיפים עגבניות וירקות מולבנים לקינואה; מטפטפים רוטב ומערבבים לאיחוד. למעלה עם גרעיני דלעת.