סלט קיסר
סלט קיסר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 429 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אנשובי, parmigiano-רג'יאנו, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חלמון הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סלט קיסר עוף עם קרוטונים שום {ורוטב קיסר אור}, סלט קיסר בגריל עם רוטב סלט קיסר קל, ו סלט פסטה עוף קיסר עם רוטב קיסר קל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את שמן הזית על חום בינוני-גבוה במחבת או בטגון. ברגע שהוא חם אבל לא מעשן, מוסיפים את חתיכות הלחם ומערבבים עד הלחם כבר קלוי שווה והוא חום זהוב. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים את קרוטונים בקערה עם בטנה של מגבת נייר כדי לנקז את השמן. מיד לזרוק את הגבינה לתוך קרוטונים, ואחריו פטרוזיליה. אחסן בטמפרטורת החדר.
מערבבים את הגבינה, שום קלוי, חומץ, חרדל, אנשובי וחלמון ביצה במעבד מזון. תערובת עד משחה חלקה נוצרה. במידת הצורך, להוסיף 2 כפות מים כדי להבטיח שזה משחה חלקה, ולא clumpy. עם ריצת המכונה, תחליב את השמן לתוך הדבק בזרם יציב.
להוסיף יותר מים או חומץ לפי הצורך, תלוי כמה רופף או חומצי אתה מעדיף את ההלבשה.
מניחים את עלי החסה על מגש הגשה ומטפטפים את הרוטב למעלה. מתבלים במלח ופלפל. באמצעות מקלף, לגלח חתיכות גדולות של גבינת פקורינו על החסה, ואחריו קרוטונים ואנשובי אם שימוש.