קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות29
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט קפרזה פסטה שכבתית

סלט קפרזה פסטה שכבתית
סלט קפרזה פסטה שכבתית הוא טבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, עלי בזיליקום, אורפסטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: סלט פסטה קפרזה, סלט פסטה קפרזה, ו סלט פסטה קפרזה.

הוראות

1
בסיר גדול, חום 3 ליטרים מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים 3 כפות מלח; לחזור רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
להוסיף פסטה; לבשל לפי ההוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
מסננים להתקרר מעט, ואז לזרוק עם 1 כוס של נוזל כבישה שמורות מן bocconcini (אם יש פחות מ 1 כוס נוזל במרינדה, להוסיף מספיק שמן זית לנוזל כדי להפוך 1 כוס). מקררים כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
5
מניחים עגבניות על תבנית אפייה ungreased עם הצדדים, מחולק על ידי צבע; מפזרים 1/2 מלח כפית. מניחים בצד 15 דקות, ואז מתייבשים עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
בסיר 1-ליטר, חומץ בלסמי חום לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים 10 עד 15 דקות או עד מופחת בחצי. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
ב 3 1/2-צלחת זוטות ליטר או קערת זכוכית גדולה, שכבה כדלקמן: שכבה בעדינות חצי הפסטה, ואז שליש עלי בזיליקום, ואז שכבה אחת של כל העגבניות האדומות. מעל העגבניות עם בוקוניצ ' יני, ואז שאר הפסטה, עוד שליש מהזיליקום, ואז העגבניות הצהובות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה צהובהעגבנייה צהובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
טפטוף עם חומץ בלסמי מקורר.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
9
לגרוס בזיליקום שנותר, ומפזרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות