קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

סלט שרימפס ופטה עם פסטו שקדים מנטה

סלט שרימפס ופטה עם פסטו שקדים מנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס סלט פטה עם פסטו שקדים מנטה. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו גרגר, שיני שום, שרימפס, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם זיגוג לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו גזר מנטה, פיסטוק & סלט פטה, נקניק, פטה, ופסטה פסטו שקדים-פטרוזיליה, ו מיני שרימפס פילו כוסות עם שמיר פסטו ו פטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב 1/4 כוס שמן זית עם 2 כפות של מיץ לימון, שום טחון אורגנו. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את השרימפס; זורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2
במעבד מזון, דופק את השקדים עם 2 שיני שום שלמות, פטרוזיליה ונענע עד קצוץ דק. עם המכונה על, להוסיף 1/2 כוס שמן הזית בזרם דק, מגרד את הצדדים של הקערה. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים את הפסטו לקערה.
מרכיבים שתצטרך
3
בקערה גדולה, לשלב את הנותרים 1/4 כוס שמן זית עם 2 כפות הנותרים של מיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את גרגיר הנחלים והשומר וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים שלושה רבעים של הפטה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
העבר לצלחות.
7
מחממים מחבת גריל או מחבת ברזל יצוק. כאשר המחבת חמה, מוסיפים את החסילון ומבשלים על אש גבוהה, הופכים פעם אחת, עד ורוד משחימים כתמים, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים את השרימפס על הסלט העליון עם פטה הנותרים. כפית כמה פסטו על גבי ומגישים מיד, עובר את הפסטו שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.