סלט שרימפס מושחר
סלט שרימפס מושחר נטול גלוטן,, ללא חלב ופסקטריאן מנה עיקרית. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 37 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 324 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.95 דולר למנה. אם יש לכם ירקות סלט גורמה, אורגנו, טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 19 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כפית של 67%, וזה די טוב. נסו סלט שרימפס מושחר, סלט שומשום אסייתי עם שרימפס מושחר, ו סלט שומשום אסייתי עם שרימפס מושחר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 4 המרכיבים הראשונים בקערה קטנה.
מפזרים תערובת באופן שווה על שרימפס; לזרוק בעדינות.
מחממים 1 1/2 כפיות שמן בתנור הולנדי מצופה בתרסיס בישול על אש בינונית-גבוהה.
הוסף שרימפס; הקפיצו 6 עד 8 דקות או עד לסיום השרימפס.
שלב 2 כפות שמן, מיץ ליים, ו -3 המרכיבים הבאים בקערה קטנה, תוך ערבוב עם מטרפה.
שלב ירקות סלט ו -4 המרכיבים הבאים בקערה גדולה; לזרוק בעדינות.
מטפטפים תערובת שמן על סלט; זורקים היטב.
מניחים 2 כוסות תערובת סלט על כל אחת מ -4 צלחות הגשה. מסדרים 1/4 שרימפס מעל כל סלט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא גיפט מאת קתי לי גיפורד פינו גריגיו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
![גיפט מאת קתי לי גיפורד פינו גריגיו]()
גיפט מאת קתי לי גיפורד פינו גריגיו
גיפט פינו גריגיו פורץ באגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות פריכה ורעננות מעודנת באלגנטיות. יין זה כולל ניחוחות של פירות אבן בשלים והדרים, ומציג טעמי מלון, נקטרינה ומאיר לימון המסיימים קלילים ומרעננים.