סלט תירס בגריל
סלט תירס בגריל דורש כ -30 דקות מתחילתו ועד סופו. , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לתוספת זו יש 262 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 7 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-41 יאמרו שהוא פגע במקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אוזניים תירס, רוזמרין, תרד קרוע ועגבניות שזיפים. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . עם ציון ספונקולרי של 71% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט תירס טרי בגריל , סלט עוף ותפוחי אדמה אדום תירס בגריל , וסלט תירס בגריל בצד .
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, משלבים את הרוטב והרוזמרין; להוסיף תירס. אטום שקית והפוך למעיל; להסיר את התירס מהמרינדה. אוטמים שקית ומקררים את המרינדה.
בעזרת מלקחיים עם ידיות ארוכות, מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. צולים תירס, מכוסה, על אש בינונית במשך 15-18 דקות או עד לריכוך, הופכים מדי פעם. מחזירים את התירס למרינדה; להוסיף עגבניות. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מסננים את התירס והעגבניות, שומרים את המרינדה.
חותכים תירס מהקלח. מסדרים תרד על צלחות סלט; מעל עגבניות ותירס.