סלט תפוחי אדמה בגריל יוקון זהב עם פלפל אדום-מיונז פפריקה מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה יוקון זהב בגריל עם מיונז פפריקה מעושן פלפל אדום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני יש 478 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו שמן canolan, חומץ יין, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 52 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פלחי תפוחי אדמה בגריל עם רוטב מיונז פפריקה מעושן, תפוח אדמה זהב יוקון ולביבות ארטישוק ירושלמיות עם תפוח-מיונז חזרת ותרמסלטה, ו יוקון דרך ורמונט: פנקייק תפוחי אדמה יוקון זהב ורסק תפוחים עבה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול לכסות על ידי 1 אינץ ' עם מים קרים.
מוסיפים 1 כף מלח, מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ומבשלים עד רק מבושל דרך, על 10 דקות.
ניקוז, לתת מגניב מעט וחצי.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לשלב את המיונז, חרדל, פלפלים, שום, חומץ, פפריקה ומלח ופלפל בבלנדר או מעבד מזון ולעבד עד חלקה.
מברשת את הצדדים לחתוך של תפוחי אדמה עם שמן העונה עם מלח ופלפל. גריל לחתוך בצד למטה עד חום זהוב קלות, על 2 דקות.
לזרוק את תפוחי האדמה עם מיונז פלפל אדום בעוד עדיין חם, מועך מעט כדי לשבור אותם. מקפלים את הפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך.