סלט תפוחי אדמה גרמני מהיר
סלט תפוחי אדמה גרמני מהיר הוא תוספת שמגישה 8. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 225 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-7 גרם שומן למנה. תמורת 71 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לך מים, בצל, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זהו מתכון ידידותי מאוד לתקציב לחובבי אוכל אירופאי. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 36%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה גרמני, סלט תפוחי אדמה גרמני וסלט תפוחי אדמה גרמני.
הוראות
בסיר לחץ, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך; לנקז.
מוסיפים תפוחי אדמה ובצל. מערבבים בקערה את החומץ, המים, הסוכר, 2 כפות פטרוזיליה, מלח, חרדל ופלפל; יוצקים על תפוחי אדמה.
סגור את המכסה היטב; הנח וסת לחץ על צינור האוורור. מביאים את הכיריים ללחץ מלא על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים 5 דקות. (ווסת הלחץ צריך לשמור על תנועת נדנוד יציבה איטית או שחרור אדים; התאם את החום במידת הצורך.)
מצננים מיד לפי הוראות היצרן עד להפחתת הלחץ לחלוטין. רגע לפני ההגשה, מפזרים את שארית הפטרוזיליה.