סלט תפוחי אדמה גרמני עם נקניק
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן וללא חלב לקופסת המתכונים שלך, סלט תפוחי אדמה גרמני עם נקניק עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 633 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -41 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות ו-30 דקות . אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . 244 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה עובד היטב כתוספת. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם כרוב כבוש, בצל, שמנת מרוכזת של מרק תפוחי אדמה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספונקולרי של 67% , המנה הזו מוצקה. נסו פנקייק נוטלה בננה בסגנון גרמני , קציצות בשר גרמניות Frikadellen , וציפוי לעוגת שוקולד גרמנית (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מוציאים לנייר סופג בעזרת כף מחוררת לניקוז.
מטגנים בצל בטפטופים במשך דקה.
הוסף נקניק; מבשלים עד להשחמה קלה.
להוסיף תפוחי אדמה; לבשל 2 דקות יותר.
מעבירים את תערובת הנקניקיות ל-3 qt. בישול איטי. בקערה קטנה מערבבים את המרק, הכרוב הכבוש, המים, החומץ, הסוכר, המלח והפלפל.
יוצקים על תערובת נקניקיות.
מפזרים בייקון. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-7 שעות או עד שתפוחי האדמה רכים.