סלט תפוחי אדמה דרום מערב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה דרום מערב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 213 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. לכו לחנות ותרימו פלפל, גרעיני תירס, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה בסגנון דרום מערב, סלט תפוחי האדמה הדרום מערבי של לורה בוש, ו סלט בטטה דרום-מערבי בריא (מתכונים דומים).
הוראות
הסר 1 צ 'יפוטלה צ' ילה מפחית. קוצצים צ ' ילה כדי למדוד 2 כפיות. שמור צ ' יילס הנותרים ורוטב adobo לשימוש נוסף.
מניחים תפוחי אדמה בסיר, ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 10 דקות או עד מכרז.
חותכים תפוחי אדמה לקוביות 1/4 אינץ'.
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
להוסיף תירס; לטגן 5 דקות או עד השחמה קלה.
מוסיפים תירס, סלרי, הבא 5 מרכיבים (סלרי דרך jalapeo) לתפוחי אדמה; לזרוק בעדינות.
שלב 2 כפיות קצוצות צ 'יפוטלה צ' ילה, מיץ ליים, שמן, מלח ופלפל שחור, ערבוב עם מקצף.
לטפטף את תערובת מיץ הסיד על תערובת תפוחי אדמה, ולזרוק בעדינות. כיסוי וצינה 1 עד 24 שעות.