קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

סלט תפוחי אדמה ופלפל קלוי

סלט תפוחי אדמה ופלפל קלוי
סלט תפוחי אדמה חדש & פלפל קלוי לוקח בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 763 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 74 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם תפוחי אדמה חדשים, כדורי g מוצרלה, תרד עלי תינוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית סלט תפוחי אדמה עם פלפל אדום קלוי, סלט בטטה קלוי עם פלפל אדום, ו סלט בטטה קלוי עם פלפל אדום ויניגרט דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים במשך 10-15 דקות, ואז לנקז. הפוך את הרוטב על ידי להקציף יחד את השמן, מיץ לימון, חרדל וכמה תיבול אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
שים את כל שאר החומרים, כולל תפוחי אדמה חמים, בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
טפטוף מעל ההלבשה וזריקה קלה.
4
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

סלט בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.