סלט תפוחי אדמה חדש בגריל
סלט תפוחי אדמה חדש בגריל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 87 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את התינוק ארוגולה, פלפל, ויניגרט לימון-דיז'ון דבש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו סלט תפוחי אדמה בגריל BLT, סלט תפוחי אדמה בגריל, ו סלט שלוש תפוחי אדמה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל לחום בינוני גבוה.
מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 10 דקות או עד תפוחי האדמה הם כמעט רך.
מסננים ושוטפים תחת מים קרים; לנקז היטב.
מניחים את תפוחי האדמה בקערה.
טפטוף עם 2 כפות של לימון דבש-ויניגרט Dijon; לזרוק בעדינות למעיל.
מניחים תפוחי אדמה, לחתוך צדדים למטה, על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 3 דקות בכל צד או עד תפוחי אדמה הם מאוד מכרז.
מערבבים תפוחי אדמה, ארוגולה, ושאר החומרים בקערה גדולה.
טפטוף עם הנותרים 6 כפות לימון דבש-דיז ' ון ויניגרט, ולזרוק בעדינות מעיל.