סלט תפוחי אדמה חמוצים לחם וחמאה
סלט תפוחי אדמה חמוץ לחם וחמאה עשוי להיות רק תוספת המנה אתה מחפש. מתאים ל-14 מנות. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לך מלח ופלפל, חומץ סיידר, מיונז רגיל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מתובלן לחם וחמוצים חמוצים בתוספת תוצרת בית מלפפון חמוץ עגול, עגבניות ירוקות מטוגנות עם לחם וחמאה חמוצים Rémoulade, ו סלט תפוחי אדמה וחמוצים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 6-8 ליטר, לשלב תפוחי אדמה ומים 3 ליטרים. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית חום ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, 20 עד 30 דקות.
לנקז היטב ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי לגעת, 15 עד 25 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, להשרות זרעי חרדל בערך 1/2 כוס מים חמים עד רך, על 5 דקות.
בקערה גדולה, מערבבים זרעי חרדל, חמוצים קצוצים, מיץ חמוצים, מיונז וחומץ. לקלף תפוחי אדמה חמים, לחתוך לקוביות 3/4 אינץ', ושחרר לתוך ההלבשה.
מוסיפים פלפלים; מערבבים בעדינות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, לפחות 15 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס פטרוזיליה ומלח ופלפל לפי הטעם; מערבבים בעדינות.
לגרד לתוך קערת הגשה ומפזרים פטרוזיליה הנותרים (ראה הערות).