קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה ים תיכוני עם שרימפס ופטה

סלט תפוחי אדמה ים תיכוני עם שרימפס ופטה
סלט תפוחי אדמה ים תיכוני עם שרימפס ופטה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 327 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך מיץ לימון, בצל, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו סלט קצוץ בהשראה ים תיכונית עם שרימפס וגבינת פטה, טונה ים תיכונית, תפוחי אדמה, זית, סלט פטה עם רוטב שום, ו גבינת פטה סלט ים תיכוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין רוטב, לשלב הראשון 6 מרכיבים, ערבוב היטב עם מקצף.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
כדי להכין סלט, לארגן תפוחי אדמה בשכבה אחת על צלחת מיקרוגל בטוח; מפזרים 1/2 מלח כפית ופלפל 1/4 כפית. מיקרוגל ב 15 דקות גבוהות או עד תפוחי אדמה הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
3
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים שרימפס 1 רוטב כף תפוחי אדמה; לזרוק בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
מוסיפים את הרוטב שנותר, חסה, פלפלים, בצל וגבינה; זורקים בעדינות למעיל. למעלה כל מנה עם 1 1/2 כפיות זיתים קלמטה.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קלמטהזיתי קלמטה
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק