קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות13
מגזין

סלט תפוחי אדמה צרפתי

סלט תפוחי אדמה צרפתי
סלט תפוחי אדמה צרפתי מתכון מוכן בסביבות 45 דקות והוא בהחלט אדיר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון זה משמש 10. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. אם יש לכם מלח, שעועית ירוקה, חרדל טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד היטב כתוספת במחיר סביר מאוד. נסו סלט תפוחי אדמה צרפתי, סלט תפוחי אדמה צרפתי, ו סלט תפוחי אדמה צרפתי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בינתיים מניחים שעועית בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מבשלים, לא מכוסים, במשך 8-10 דקות או עד שהם רכים פריכים; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מסננים ופורסים תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
4
בקערה גדולה שלבו את תפוחי האדמה, השעועית והבייקון. בצנצנת עם מכסה צמוד, שלבו את מרכיבי הרוטב; לנער היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים מעל תערובת תפוחי אדמה וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6
מגישים בטמפרטורת החדר או מכסים ומכניסים למקרר למשך 2-3 שעות.

יין מומלץ: פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם שמפניה, בורדו ובורדו לבן. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורדו לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ברוני שמפניה דה רוטשילד ברוט. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 90 דולר.
ברוני שמפניה דה רוטשילד ברוט
ברוני שמפניה דה רוטשילד ברוט
השרדונה של השמפניה הזו לוקחת אותנו לעולמם של הברונים דה רוטשילד שמפניות, המסומנות בטעם בלתי נשכח.פתח חזק ואסרטיבי המוביל ליין מעוגל היטב-עוצמתי אך מאופק; סימן ליישון ארוך במרתפים מסורתיים.קובי המשובח במיוחד זה מפריש ניחוחות של אגסים ואגוזים (שקדים, אגוזי לוז טריים) מתחתנים עם רמזים לפרחים לבנים ותווים טעימים. הברק והבהירות של היין מראים דגשים זהובים חיוורים, בשילוב בועות עדינות מאוד הנושאות קצף שופע ומתמשך. קובי העשיר, האתרי והמורכב הזה מגלם את מהות ערכי ייצור היין של משפחת רוטשילד: שלמות, קביעות ורוח של טוהר ועידון, והכל תוך הקפדה יתרה.תערובת: 60% שרדונה, 40% פינו נואר ופינו מיונייר