סלט תפוחי אדמה קלוי עם רוטב חרדל
סלט תפוחי אדמה קלוי עם רוטב חרדל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את וידליה, דבש, שיני שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סלט עדשים תפוחי אדמה קלויים ואספרגוס עם חרדל חריף-רוטב לימון, סלט בטטה & ארוגולה קלוי עם רוטב יוגורט חרדל כורכום דבש + מחשבות על אהבה עצמית, ו סלט תפוחי אדמה עם יוגורט ורוטב חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה; לזרוק מעיל. מסדרים תפוחי אדמה בשכבה אחת על מחבת ג ' לי רול.
אופים ב 400 במשך 40 דקות או עד תפוחי אדמה רכים, ערבוב פעם אחת.
מעבירים תפוחי אדמה לקערה גדולה.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 1 כף טפטוף במחבת; להניח בייקון בצד.
מוסיפים בצל לטפטופים במחבת; מבשלים 15 דקות או עד חום זהוב וקרמל, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים שום למחבת; מבשלים 30 שניות.
מוסיפים תערובת בצל ובייקון לתפוחי אדמה; לזרוק בעדינות.
מערבבים חרדל, מיונז, דבש וחומץ בקערה קטנה; מערבבים עם מקציף.
מוסיפים תערובת חרדל ופטרוזיליה לתערובת תפוחי אדמה; זורקים בעדינות.