קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות9
מגזין

סלט תפוחי אדמה של אמא

סלט תפוחי אדמה של אמא
סלט תפוחי אדמה של אמא נטול גלוטן,, ללא מוצרי חלב, צמחוני לקטו אובו, ותוספת של 30 תוספת. תמורת 98 סנט למנה , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 492 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -29 גרם שומן . המתכון הזה משרת 10. הוא יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלכם. גשו לסופר וקנו סלרי, ביצים, זיתים ממולאים בפימנטו ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. 4 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-35 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 55% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק תפוחי אדמה אפויים טעונים עם קליפות תפוחי אדמה מטוגנים פריכים , סלט ארוגולה עם קרוטוני בטטה וסלט תפוחי אדמה שרלוט .

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסים במי מלח. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד לריכוך, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים ומניחים לייבוש אדים במשך דקה או שתיים. מניחים להתקרר, מקלפים וחותכים לקוביות.
3
מניחים את הביצים בסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב-1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מסירים מהאש ונותנים לביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
שופכים את המים החמים, ואז מצננים את הביצים תחת מים זורמים קרים בכיור. מקלפים ופורסים לאחר קר. שמור פרוסת ביצה אטרקטיבית אחת לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מערבבים את המיונז והחרדל יחד בקערה. בקערת סלט גדולה, מערבבים קלות את תפוחי האדמה, הביצים, הבצל, הסלרי, הקורנישונים המתוקים והזיתים עד לאיחוד יסודי.
מרכיבים שתצטרך
מתוק Gherkinsמתוק Gherkins
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
יוצקים את רוטב המיונז על הסלט, וזורקים בעדינות את הרווח כדי לצפות את החומרים ברוטב. מתבלים לפי הטעם במלח, ומעל את הסלט פרוסות פלפל ירוק ופרוסת ביצה שמורה במרכז לקישוט. מצננים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל