קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות15
ציון בריאות14
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי האדמה של אבא

סלט תפוחי האדמה של אבא
סלט תפוחי האדמה של אבא הוא חלב חינם ומספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 562 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו תבשיל ביצת תפוחי אדמה סלט תפוחי אדמה חם לה, סלט aloo anardana / סלט רימונים תפוחי אדמה, ו 5 קל בריא סלט באביב רעיונות-סלט תפוחי אדמה יווני (ביצה חינם) - חתול קורה - 50 נשים משחק Changers במזון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים. אפשר לתפוחי האדמה להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, מניחים את הביצים לסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב 1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, להסיר מהחום ולתת את הביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
יוצקים את המים החמים, ואז לקרר את הביצים תחת מים זורמים קרים בכיור. לקלף פעם קרה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הפסטה הספירלית, וחוזרים לרתיחה. הטבח חשף, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מסננים היטב מסננת להגדיר בכיור, לשטוף עם מים קרים, ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
לקלף את תפוחי האדמה. קוצצים תפוחי אדמה וביצים מבושלות קשות לחתיכות בגודל ביס בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מערבבים את הפסטה המבושלת, חמוצים שמיר, בצל ירוק. בקערה, מערבבים יחד את המיונז, רוטב ווסטרשייר, מיץ מלפפון חמוץ מספיק כדי להפוך רוטב שמנת, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
מלפפון חמוץ מיץמלפפון חמוץ מיץ
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
חמוצים שמירחמוצים שמיר
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
יוצקים את הרוטב על תערובת תפוחי אדמה, ולזרוק קלות מעיל כל החומרים עם רוטב. לקרר את הסלט עד קר, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)