סלט תרד וסלק
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך שמן זית, מיץ לימון, קרם בלסמי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית נסו סלט תרד סלק, סלק חם וסלט תרד, ו סלט תרד וסלט סלק עם עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים סלק במחבת צלייה; טפטוף עם 1 כפית קרם בלסמי. מתבלים במלח ופלפל שחור.
סלק צלוי בתנור שחומם מראש עד למכרז, 30 עד 40 דקות.
חותכים סלק לחתיכות בגודל ביס; מגניב לטמפרטורת החדר.
מערבבים תרד, אגוזי מלך, גבינת עיזים, בצל אדום כבוש, ובצל מטוגן צרפתי בקערה.
מקציפים מיץ לימון, קרם בלסמי 1/4 כוס, שמן זית, מלח ופלפל שחור בקערה; לשפוך על סלט. זרוק למעיל.