סליידרים של טלה ופטה עם איולי נענע
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו סליידרים של טלה ופטה עם איולי מנטה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם גבינת פטה, שום, אבקת חרדל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 24 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 65%. נסו סליידרים יווניים עם פטאן איולי, צלעות טלה עם נענע סייפולי, ו פרמזן-צלעות טלה עשבי תיבול עם איולי נענע עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים גריל לחום עקיף, הגדרה נמוכה, כ 325 מעלות צלזיוס.
בקערה בינונית מוסיפים את הטלה, השום, הבצל האדום והפטה.
מערבבים היטב עם הידיים. יוצרים את התערובת ל -16 קציצות קטנות (בקוטר של כ -2 1/2 אינץ 'ועובי 1 1/4 אינץ'). השתמש באצבע המורה כדי ללחוץ גומה רדודה למרכז כל קציצה. מכסים ומניחים במקרר עד מוכן לגריל.
בקערה קטנה שלבו את החומץ הבלסמי, מולסה רימונים ורוטב סויה.
משמנים מגבת נייר עם שמן הקנולה ומנגבים את סורגי הגריל מספר פעמים לציפוי טוב בשמן. מניחים מיד את הקציצות על הגריל (גומת חן כלפי מטה) ומבשלים 8 דקות. הופכים, מבססים את החלקים העליונים בתערובת הבלסמית ומבשלים 4 עד 6 דקות נוספות (או עד 130 מעלות פרנהייט למדיום נדיר ו -140 מעלות פרנהייט לבינוני).
מוציאים מהגריל ומניחים על הלחמניות המתוקות של הוואי או לחמניות תפוחי האדמה.
מוסיפים 2 פרוסות מלפפון וכפית מאיולי הנענע.
מגישים מעוטרים בעלי נענע.
טוחנים את השום, ואז מפזרים את המלח מעל, וממשיכים לטחון ולנפץ את המלח לתוך השום ליצירת עיסה. בקערה קטנה של מעבד מזון המצויד בלהב הפלדה מערבבים את החלמונים, רסק השום, מיץ הלימון ואבקת החרדל. מוסיפים לאט את שמן הזית לתערובת החלמונים בזרם יציב איטי מאוד עד שהתערובת מתחלבת.
מוסיפים את הנענע והפלפל הטריים ודופקים עד להטמעה. מקררים.