סלמון אסייתי בגריל
סלמון אסייתי בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 265 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך רוטב סויה דל נתרן, sriracha, פילה סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו סלמון אסייתי בגריל, סלמון בגריל אסייתי, ו מנות סלמון אסייתי בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בשקית ניילון גדולה כבדה חובה zip-top. שקית חותם; לנער להמיס סוכר.
תוסיף סלמון לשקית. שקית חותם, פונה לסלמון מעיל. להשרות במקרר 1 שעה.
הסר סלמון משקית; מרינדה מילואים.
מניחים סלמון על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול. גריל 4 עד 5 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מניחים מרינדה בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה ו 30 שניות או עד רותחים.
טיפ: קניית דגים טובים חשובה מאוד לטעם הסופי של המתכון. דגים לא צריכים להריח " חשוד."זה צריך להריח כמו הים או הנחל. כמו כן, הבשר צריך להיות בצבע בהיר. אל תפחד להריח את זה או לשאול את מוכר הדגים כשהוא הגיע. אם הוא לא יכול להגיד לך, אז זה הזמן למצוא מקום אחר לקנות אותו!
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.