סלמון בגריל עם לימון ועשב.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון לימון ועשב בגריל חבילות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. גשו לסופר וקנו גזרים מגפרורים, מלח, פילה סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז הלבן המיידי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו סלמון בגריל עם לימון, סלמון חמאת עשבי תיבול ואספרגוס לסכל חבילות, ו סלמון בגריל עם יוגורט לימון-עשב (מתכונים דומים).
הוראות
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר. ספריי ארבעה גיליונות 18x12 אינץ ' של רדיד אלומיניום כבד חובה עם ספריי בישול.
מערבבים אורז ומרק בקערה בינונית.
תן לעמוד על 5 דקות או עד שרוב מרק נספג. מערבבים בגזר.
מניחים פילה סלמון במרכז כל פיסת נייר.
מפזרים מלח לימון פלפל ומלח; העליון עם עירית. סדר פרוסות לימון על סלמון. תערובת אורז כפית סביב כל פילה. מקפלים לסכל על סלמון ואורז כך הקצוות נפגשים. חותם קצוות, ביצוע קפלים 1/2 אינץ חזק; לקפל שוב. אפשר מקום בצדדים למחזור ולהתרחבות.
חבילות כיסוי וגריל 4 עד 6 אינץ ' מחום נמוך 11 עד 14 דקות או עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג.
חותכים x גדול על גבי כל חבילה; לקפל חזרה לסכל.