סלמון בגריל עם תבלין תירס קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון בגריל עם תבלין תירס קלוי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם מיץ ליים, פלפל, תירס shucked אוזנייםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית ציון של 81% המנה הזו מעולה. נסו סלמון בגריל עם תבלין תירס חרוך, סלמון צלוי עם פלפל אדום ותבלינים תירס, ו סלמון צלוי עם פלפל אדום ותבלינים תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צ ' ילי על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 5 דקות בכל צד או עד מושחר.
מניחים צ ' יילס בשקית ניילון כבדה-zip העליון; חותם.
בואו לעמוד 5 דקות. פיל צ ' יילס; לחתוך לחצי לאורכו. להשליך זרעים וממברנות.
חותכים צ 'ילי לרצועות 1/4 אינץ'.
מניחים תירס על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 10 דקות או עד השחמה קלה, מפנה מדי פעם. מגניב במקצת.
מערבבים צ ' ילי, תירס, עגבניות, כוסברה, ומיץ; לזרוק בעדינות.
להוסיף 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
שלב 1/2 הנותרים מלח כפית, נשאר 1/4 כפית פלפל שחור, וכמון, ערבוב היטב. לשפשף תערובת תבלינים באופן שווה על שני הצדדים של סלמון.
מניחים סלמון על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג או עד מידה הרצויה של doneness.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.