סלמון בגריל שקדים ותבלינים
סלמון בגריל שקדים ותבלינים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 324 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. גשו לסופר וקנו פלפל, ביצה לבן, זרעי כמון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב שקדים פרוסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס גנאש שוקולד אבוקדו כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 78%, המנה הזו מוצקה. נסו סלמון בגריל שקדים ותבלינים, סלמון קרום תבלינים, ו סלמון קרום תבלינים עם סלק ג'ינג'ר קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת על אש בינונית-גבוהה, צולים שקדים, תוך ערבוב מתמיד, עד להזהבה, כ -3 דקות.
נותנים להתקרר, ואז קוצצים דק ומעבירים לקערה.
באותה מחבת, טוסט כוסברה וזרעי כמון עד ריחני, כ 2 דקות, ערבוב פעם או פעמיים.
מניחים להתקרר ואז טוחנים גס במטחנת תבלינים. צולים וטוחנים שומשום באותה צורה.
מוסיפים תבלינים טחונים ושומשום לשקדים יחד עם טימין, 3/4 כפית. מלח ופלפל.
מברישים צד פילה ללא עור בחלבון ביצה, ואז מצפים בתערובת שקדים-תבלינים, לוחצים מעט כך שייצמד לדגים.
הכן גריל גז או פחם לחום עקיף. אם משתמשים בגריל גז, סובבו את כל המבערים למכסה גבוה וסגור. כאשר הטמפרטורה בתוך הגריל מגיעה ל -400, הרם את המכסה וכבה את אחד המבערים, ויצר את אזור החום העקיף. אם משתמשים בגריל פחמים, הדליקו 50 עד 60 לבניות והניחו להישרף עד לכיסוי אפר בלבד, 20 עד 30 דקות. תל אותם בצד אחד, משאיר שטח מנוקה לבישול עקיף.
מקפלים שני 12 על 18 אינץ'. חתיכות נייר אלומיניום כבד בחצי רוחב ליצירת מלבנים. בעזרת קצה סכין קטנה יוצרים חורים במלבנים בערך 2 אינץ'. בנפרד ולהרחיב כל חור לגודל של אגורה. משמנים נייר כסף בשמן זית; מניחים על אש ישירה למשך 2 דקות.
מברישים עורות סלמון בשמן ומניחים 2 פילה, עם העור כלפי מטה, על כל מלבן נייר כסף. מכסים את הגריל (אם משתמשים בפחם, פתחי אוורור פתוחים על המכסה) ומבשלים דגים עד שהעור חום בהיר וממש רוחש, 5 עד 6 דקות. בעזרת מלקחיים, החלק את נייר הכסף לחום עקיף,מכסה ומבשל עד שהכל מלבד 1/4 פנימה. מבושל, 3 עד 8 דקות. החלק את הדגים בחזרה על אש ישירה, מכסה ומבשלים עד שהדגים מבושלים (חתוכים לבדיקה) והעור משחים ופריך, כ -3 דקות.
מעבירים נייר כסף עם סלמון לתבנית אפייה ללא שפה, ומחליקים מרית עוגת אופסט או מרית דקה אחרת בין עור סלמון לסכל, משחררים דגים בעדינות רבה מנייר כסף.
מגישים עם קוסקוס עשב פשוט, אם תרצו.