זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך מיץ לימון, שמיר, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 98%. מתכונים דומים: סלמון בר בגריל עם רוטב לימון משומר, סרדינים טריים בגריל עם שומר ולימון משומר, ו בס פסים ורוטב לימון משומר עם גזר בגריל.
הוראות
1
1 להכין להתענג.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
2
מערבבים את כל המרכיבים להתענג לתוך קערה קטנה.2 גריל Preheat לחום עקיף.3 בדוק כדי לוודא שהקשקשים הוסרו מעור הסלמון. אם קשקשים להישאר, להשתמש קצה של כף גדולה, לגרד את הצדדים של הדגים, בכיוון של זנב לראש, כדי להסיר כל קשקשי דגים שעשויים עדיין להיות על הדגים. (הכי טוב לעבוד מעל כיור, כמו קשקשים נוטים לעוף בכל מקום.) לשטוף דגים עם מים קרים לטפוח יבש. 4 לשים 1 אינץ ' עמוק, חתכים אלכסוניים בצדדים של הסלמון, במרווחים 1 1/2 עד 2 סנטימטרים זה מזה. למלא את החתכים היטב עם הנאה. חלל דברים עם הנאה. (שים לב שאם זה משתמש את כל התענוגות שלך, ייתכן שתרצה לעשות עוד אצווה של אותו לשרת לצד הדגים.) לסחוט קצת מיץ לימון על הדג. לשפשף שמן זית בנדיבות על כל הדגים (זה יעזור לשמור אותו מלהידבק לסורגים הגריל). לקשור את הדג עם חוט מטבח, כדי לעזור להחזיק אותו יחד בעת צלייה.5 כאשר הגריל הוא טוב וחם, שמן grates הגריל. (השתמש מלקחיים כדי להפיץ שמן על הסורגים עם מגבת נייר מקופלת ספוגה בשמן.) גריל על חום עקיף (הרחק גחלים או לא ישירות מעל להבה) במשך 20-30 דקות, פונה חצי הדרך. נסה לשמור על טמפרטורת הגריל ב 177°-375F. השתמש מדחום בשר כדי לבדוק את הדגים, מוכנס לתוך החלק העמוק ביותר. הדג נעשה כאשר הטמפרטורה הפנימית של הדג היא130.אם העור יורד כאשר אתה להעיף את הדג, או כאשר אתה מסיר את הסלמון מן הגריל, אל תדאג. רק לקלף אותו לפני ההגשה.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.