סלמון בר צרוב עם תפוחי אדמה חדשים ומרק דיז'ון
סלמון בר צרוב עם תפוחי אדמה חדשים מרק Dijon עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 722 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לך לחנות ותביא שאלוט, חרדל דיז'ון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלמון בר צרוב עם תפוחי אדמה חדשים ומרק דיז'ון, סלמון צרוב עם ירקות חורף ומרק קומבו, ו מחבת סלמון צרוב עם רוטב שום שמנת דיז'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים קרים על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני גבוה ומרתיחים עד מבושל כמעט דרך, על 12 דקות.
חותכים תפוחי אדמה לשניים.ממיסים חמאה עם שמן קנולה במחבת גדולה כבדה על חום גבוה. מתבלים סלמון עם מלח ופלפל.
מניחים סלמון במחבת, צד שטוח למעלה. מבשלים עד חום, על 4 דקות. הפוך סלמון מעל ומבשלים 2 דקות. בזהירות לארגן סלמון, צד שטוח למטה, בתבנית אפייה גדולה. לפזר תפוחי אדמה סביב סלמון.
מערבבים יין, שאלוט וחומץ בסיר גדול וכבד. מרתיחים עד 1 כוס, על 7 דקות.
מוסיפים מרק עוף, טרגון קצוץ וחרדל. מביאים רק לרתיחה.
יוצקים מרק חם על סלמון ותפוחי אדמה בצלחת.
אופים עד סלמון ותפוחי אדמה מבושלים דרך, כ 20 דקות.כ -5 דקות לפני הדג נעשה בישול, מחממים שמן זית בסיר גדול כבד.
מוסיפים חצי תרד לסיר ומערבבים עד נבול, על 3 דקות.
מוסיפים את התרד שנותר וזורקים רק עד שנבל.מחלקים תרד בין 4 קערות רדודות. למעלה כל אחד עם פילה סלמון 1. מחלקים תפוחי אדמה ומרק בין קערות; מקשטים עם sprigs טרגון ומגישים.