תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון ג'ינג'ר מאודה עם בוק צ' וי מוקפץ. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 333 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לכי לחנות וקחי שן שום, סוכר, שמן בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ג'לי יין קינוח עם פירות הדר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, מוקפץ שנחאי בוק צ'וי עם ג' ינג'ר, ו מוקפץ מטוגן בוק צ'וי עם שום, זנגביל, בצל ירוק.
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב את יין הבישול עם 1 כף של רוטב סויה 1 כפית סוכר.
להוסיף את הנותרים 1 כף בתוספת 1 כפית רוטב סויה ו 1 1/4 כפיות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
מיץ לימון, אופציונלי
6
יוצקים את המרינדה ומברישים את הסלמון עם 1 כפית הנותרים של שמן שומשום. לפזר את ג ' ינג ' ר julienned על גבי הדגים, לכסות ואדים עד בקושי מבושל דרך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
7
מפזרים את הבצל הירוק שנותר על גבי הסלמון ואדים במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
מיונז, ועוד, לפי הצורך
8
מחממים ווק גדול או מחבת עד חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
מוסיף את שמן בוטנים ושמן שומשום וחום עד רק עישון.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
קורצים שומשום לבן
10
מוסיפים את השום, זנגביל ומרח צ ' ילי ומערבבים עד להשחמה קלה, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' ילי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
11
מוסיפים את בוק צ ' וי וקורט של מלח ומערבבים עד פריך במכרז, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
12
מוסיפים את מרק העוף, מבשלים יין ורוטב סויה ומבשלים, משליכים, במשך 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
13
מעבירים את הסלמון והירוקים לצלחות ומעבירים את הרוטב ליד השולחן.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.