סלמון ג'ירו עם עגבניות-פלפל אדום להתענג על אפיק צזיקי חריף
נסו סלמון מזוגג מתוק ומתובל עם אפרסק ופלפל להתענג, כבש ג'ירו עם רוטב צזיקי ורוטב שמנת חמוצה מתובל, ו סלמון בגריל עם חומץ שרי - זיגוג דבש ועגבניות מתובלות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את העגבניות, פלפל אדום, בצל, חומץ, שמן ומלח ופלפל לפי הטעם בקערה בינונית. לכסות ולתת לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את שאר המתכון.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
עבור Tzatziki Herbed חריף: לרסק את שיני שום, להסיר את העורות ומפזרים מלח. לעבוד את השום לתוך משחה על ידי חיתוך ומריחה אותו לתוך קרש חיתוך עם להב הסכין שלך. לשים לתוך קערה בינונית יחד עם יוגורט, מלפפון, פטה אם שימוש, בצל ירוק, סראנו צ ' ילה, פטרוזיליה, מנטה לימון גרידת. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
כסף ללא נעליים
ענפי שמיר שנקטפו
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
צזיקי
1/4 כוס שומן חזיר
1/4 כוס יוגורט תות
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
רול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מערבבים את האורגנו השמן, שום, מלח ופלפל בבלנדר ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים את התערובת על הסלמון בתבנית אפייה ופונים למעיל. לכסות ולשרות במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מחממים מחבת גריל על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
4
הסר את הסלמון מן המרינדה ואת העונה עם מלח ופלפל. גריל, צד העור למטה, עד חום זהוב פריך בצד הראשון, על 5 דקות. הפעל ומבשל עד אטום שלושה רבעים של הדרך (בינוני עשוי היטב), על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הסר ללוח חיתוך ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. לקלף את העור ולהשליך. בעזרת מזלג, לפרוץ לחתיכות בגודל ביס.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
שים קצת סלמון בחסה עלים, העליון עם כמה התענוגות טפטוף עם tzatziki.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
צזיקי
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.